CHAMBRE-SÉPARÉE MENY GRANDE 545 KR/ PERS.

“MENYN SERVERAS ENDAST TILL SAMTLIGA GÄSTER VID BORDET”

STUZZICHINO & BOLLICINE
(APTITRETARE & BUBBEL)

PICCOLO ANTIPASTO MISTO
( PARMASKINKA LAGRAD I 24 MÅN, GRÖNA OLIVER, RISBOLLAR MED SVAMP OCH TRYFFELFYLLNING, GETOST MED KASTANJE-HONUNG)

PIZZA SLICE MONTE BIANCO
( BUFFELMOZZARELLA, KARLJOHANSVAMP, SALSICCIA, PECORINO & TRYFFELOLJA)

RISOTTO AI FUNGHI
(SVAMP RISOTTO)

INTERMEZZO
(CITRONSORBET)

GRIGLIATA DI GRANDE CON CONTORNI E SALSE
( GRANDES GRILLPLATTA MED TILLBEHÖR OCH SÅSER)

PANNACOTTA CON COULIS DI LAMPONI E MENTA
( PANNACOTTA MED HALLON-COULIS TOPPAD MED MYNTA)

ESPRESSO DOPPIO OPPURE TÈ CON CIOCCOLATINO
(DUBBEL ESPRESSO ELLER TE SAMT CHOKLADBIT)

OBSERVERA ATT EVENTUELLA ALLERGIER MEDDELAS VID BOKNINGEN

CHAMBRE-SÉPARÉE MENY PICCOLO 455 KR/ PERS.

“MENYN SERVERAS ENDAST TILL SAMTLIGA GÄSTER VID BORDET”

STUZZICHINO & BOLLICINE
(APTITRETARE & BUBBEL)

CARPACCIO DI BRESAOLA CON RUCOLA , PARMIGIANO REGGIANO, PINOLI E LIMONE)
( LUFTTORKAT NÖTINNANLÅR, RUCOLA, PARMESAN, PINJENÖTTER OCH CITRON )

PASTA FRESCA VEGETARIANA CON BURRO SFUSO,  SALVIA E UN TOCCO DI GRANA
( VEGETARISK, FÄRSK FYLLD PASTA MED SKIRAT SMÖR OCH SALVIA TOPPAT MED GRANA PADANO)

FRITTURA DI GAMBERI E CALAMARI CON VERDURE GRIGLIATE
(FRITERADE ARGENTINSKA RÖDRÄKOR OCH BLÄCKFISK SERVERAS MED GRILLADE GRÖNSAKER)

3 PALLINE DI GELATO DA “LILLA GLASSFABRIKEN”
( 3 KULOR GLASS FRÅN “LILLA GLASSFABRIKEN”)

ESPRESSO DOPPIO OPPURE TÈ CON CIOCCOLATINO
(DUBBEL ESPRESSO ELLER TE SAMT CHOKLADBIT)

OBSERVERA ATT EVENTUELLA ALLERGIER MEDDELAS VID BOKNINGEN