CHAMBRE-SÉPARÉE MENY GRANDE 545 KR/ PERS.
“MENYN SERVERAS ENDAST TILL SAMTLIGA GÄSTER VID BORDET”
STUZZICHINO & BOLLICINE
(APTITRETARE & BUBBEL)
PICCOLO ANTIPASTO MISTO
( PARMASKINKA LAGRAD I 24 MÅN, GRÖNA OLIVER, RISBOLLAR MED SVAMP OCH TRYFFELFYLLNING, GETOST MED KASTANJE-HONUNG)
PIZZA SLICE MONTE BIANCO
( BUFFELMOZZARELLA, KARLJOHANSVAMP, SALSICCIA, PECORINO & TRYFFELOLJA)
RISOTTO AI FUNGHI
(SVAMP RISOTTO)
INTERMEZZO
(CITRONSORBET)
GRIGLIATA DI GRANDE CON CONTORNI E SALSE
( GRANDES GRILLPLATTA MED TILLBEHÖR OCH SÅSER)
PANNACOTTA CON COULIS DI LAMPONI E MENTA
( PANNACOTTA MED HALLON-COULIS TOPPAD MED MYNTA)
ESPRESSO DOPPIO OPPURE TÈ CON CIOCCOLATINO
(DUBBEL ESPRESSO ELLER TE SAMT CHOKLADBIT)
OBSERVERA ATT EVENTUELLA ALLERGIER MEDDELAS VID BOKNINGEN
CHAMBRE-SÉPARÉE MENY PICCOLO 455 KR/ PERS.
“MENYN SERVERAS ENDAST TILL SAMTLIGA GÄSTER VID BORDET”
STUZZICHINO & BOLLICINE
(APTITRETARE & BUBBEL)
CARPACCIO DI BRESAOLA CON RUCOLA , PARMIGIANO REGGIANO, PINOLI E LIMONE)
( LUFTTORKAT NÖTINNANLÅR, RUCOLA, PARMESAN, PINJENÖTTER OCH CITRON )
PASTA FRESCA VEGETARIANA CON BURRO SFUSO, SALVIA E UN TOCCO DI GRANA
( VEGETARISK, FÄRSK FYLLD PASTA MED SKIRAT SMÖR OCH SALVIA TOPPAT MED GRANA PADANO)
FRITTURA DI GAMBERI E CALAMARI CON VERDURE GRIGLIATE
(FRITERADE ARGENTINSKA RÖDRÄKOR OCH BLÄCKFISK SERVERAS MED GRILLADE GRÖNSAKER)
3 PALLINE DI GELATO DA “LILLA GLASSFABRIKEN”
( 3 KULOR GLASS FRÅN “LILLA GLASSFABRIKEN”)
ESPRESSO DOPPIO OPPURE TÈ CON CIOCCOLATINO
(DUBBEL ESPRESSO ELLER TE SAMT CHOKLADBIT)
OBSERVERA ATT EVENTUELLA ALLERGIER MEDDELAS VID BOKNINGEN