VIKTIG INFORMATION MED ANLEDNING AV COVID-19

Restaurang G.R.A.N.D.E  följer svenska myndigheters rekommendationer och riktlinjer. Restaurangen har öppet och vi anpassar löpande vår verksamhet utifrån de direktiv som ges.

Vår personals och våra gästers hälsa är alltid av högsta prioritet. Under rådande omständigheter upprätthåller och förstärker vi våra redan högt ställda krav på hygien och hälsa. Vi har utökat antalet gånger som våra lokaler städas och rengör alla ytor i restaurangen så ofta som möjligt. Vi tillhandahåller även handsprit till våra gäster i syfte att minska risken för smittspridning.

Vi säkerställer att gäster placeras så att det finns gott om utrymme mellan varje bord och följer Folkhälsomyndighetens föreskrift om att endast bordsservering på restaurangen är tillåtet, vilket innebär att vi enbart välkomnar sittande gäster i vår matsal och uteservering.  Vi ber även att Ni gäster följer våra direktiv och visar hänsyn till de andra gästerna som besöker vår restaurang.

Alla som arbetar på restaurangen är givetvis helt friska och vi ber alla som har symtom på sjukdom eller förkylning att inte besöka oss – för allas trygghet.