G.R.A.N.D.E ligger i en vacker lokal med högt i tak och fin genomströmning av ljus. En elegant italiensk restaurang med gastronomi rik på harmoni. Vi har velat skapa en härlig oas som ger tillfälle till avkoppling och en känsla av italiensk atmosfär.

G.R.A.N.D.E har 70 sittplatser i matsalen, en bar med barmeny, en stor uteservering med utsikt över Öresund och Köpenhamn.

KÖK OCH MENY
Med Teo Curca som kökschef och Eduardo Mondolfi som inspiratör till köksteamet fylls menyn av italienska rätter att längta efter. G.R.A.N.D.Es kök är stort och fräscht och rätterna som tillagas där är italienska klassiker blandade med italienska nymodigheter.

INREDNING
Lokalen ligger vackert längs med strandpromenaden i Västra hamnen. Golvet är i terracotta och väggarna har puts samt tegel. Ingången pryds av en vacker grönskande växt och belysningen i lokalen ger en stor mysfaktor.

NAMNET
Namnet G.R.A.N.D.E kommer från vår tanke av hur vi vill att ni ska uppleva ett besök hos oss dvs; ” Gastronomia Ricca di Armonia Nuova Dimensione e Eleganza”, vilket på svenska betyder ” Gastronomi rik på harmoni och elegans ur ett nytt perspektiv , i en härlig italiensk miljö.

Benvenuti!

grande-31