Våra urval av Giaveri Caviar - Störodling nära Venedig

CAVIAR

Beluga Siberian 598:-
20 gram, serveras på en isbädd i en Murano-kristallskål med pärlemorsked
Osietra Classic 498:-
20 gram, serveras på en isbädd i en Murano-kristallskål med pärlemorsked
Siberian Classic 548:-
30 gram, serveras på en isbädd i en Murano-kristallskål med pärlemorsked
Siberian Classic 299:-
10 gram, serveras på en isbädd i en Murano-kristallskål med pärlemorsked
EB Vodka Italian & Natural 40%  27:- / cl
Förrätter

SMÅRÄTTER

 

Saute di Vongole 175:-
Färska VENUSMUSSLOR, vitlök och persilja
Battuta 185:-
OXTARTAR, shimeji svamp, basilika, äggula och pecorino
Burrata 145:-
BURRATA, piccadilly tomater, oliver, basilika och krutonger
Tartar 165:-
TONFISK, RÖDRÄKA, avokado, bottarga och citron
Crostone Bologna 110:-
Grillat bröd, MORTADELLA, ricotta och pistage-crumble
Olive 48:-
Nocellara oliver från Sicilien
Tris di parmigiano fritto 135:-
Friterad PARMIGIANO REGGIANO på kockens tre vis
Tagliere  175:- / 310:-
Italiensk CHARK och OST. Serveras med nocellara oliver och tillbehör. För två personer.
Pasta & Risotto

MELLANRÄTTER

 

Spaghettone alle Vongole 225:-
SPAGHETTONE, färska venusmusslor, piccadilly tomater, vitlök och chili
Tortellini al Baffo 210:-
Färska TORTELLINI (prosciutto & ost) direkt från Bologna, rökt coppa, zucchini, grädde och basilika
Tagliatelle alla Norcina 235:-
TAGLIATELLE, flamberad oxfilé, tryffelkräm och parmigiano reggiano
Risotto nero di Seppia 225:-
RISOTTO, bläckfiskbläck, scampi, pumpa och bottarga
Paccheri alla Carbonara 195:-
PACCHERI, guanciale, pecorino, ägg och svartpeppar
Linguine con le Cozze 195:-
LINGUINE, blåmusslor, pecorino, vitlök och persilja
Tagliolini al Gorgonzola e Pepe 210:-
Färska TAGLIOLINI direkt från Bologna, gorgonzola, grädde, peppar och parmigiano reggiano
Pappardelle al ragú di cervo 220:-
Färska PAPPARDELLE från Bologna, hjort-ragú toppad med parmigiano reggiano
Ripiena 195:-
Vegetarisk FYLLD pasta, burrata, citronzest, smör, parmigiano reggiano och basilika
Varmrätter

MELLANRÄTTER

 

Grigliata dello chef 285:-
LAMMRACKS, OXFILÉ, ENTRCÔTE, jordärtskockspuré, fritterad sparris & svartkål samt tillhörande reduktion
Tagliata di entrcôte 275:-
Grillad och skivad ENTRCÔTE, ruccola, hyvlad parmigiano reggiano och balsamico
Polpo alla griglia 255:-
Sotad BLÄCKFISK, ärtor, vitlök, tomat och mynta
Trancio di tonno 285:-
Halstrad TONFISK, rotselleri, citron och pistagecrumble
Ossobuco alla milanese 245:-
Långkokt KALVLÄGG, gremolata och saffransrisotto
Tomahawk 695:-
Helgrillad TOMAHAWK, grillade grönsaker och duchessepotatis. För två personer.
Efterrätter

DOLCI

 

Tortino caldo 105:-
Varm chokladfondant fylld med vit choklad. Serveras med vaniljglass
Love cream – Affogato 95:-
Hasselnötsglass, nougatlikör och hasselnötskross
Tiramisù 95:-
Mascarponekräm, savoiardikex doppade i kaffe, amaretto och kako
Gelato Fritto 65:-
Friterad glass med blåbärscoulis
Semifreddo della passione 95:-
Semifreddo på passionsfrukt
 Sorbetto al limone 40:-
1 kula citronsorbet