Våra urval av Giaveri Caviar - Störodling nära Venedig

CAVIAR

Beluga Siberian 598:-
20 gram, serveras på en isbädd i en Murano-kristallskål med pärlemorsked
Osietra Classic 498:-
20 gram, serveras på en isbädd i en Murano-kristallskål med pärlemorsked
Siberian Classic 548:-
30 gram, serveras på en isbädd i en Murano-kristallskål med pärlemorsked
Siberian Classic 299:-
10 gram, serveras på en isbädd i en Murano-kristallskål med pärlemorsked
EB Vodka Italian & Natural 40%  27:- / cl
Förrätter

SMÅRÄTTER

 

Saute di Vongole 175:-
Färska VENUSMUSSLOR, vitlök och persilja
Battuta 185:-
OXTARTAR, shimeji svamp, basilika, äggula och pecorino
Burrata 145:-
BURRATA, piccadilly tomater, oliver, basilika och krutonger
Tartar 185:-
TONFISK, PIGGVAR, avokado, citron och caviar
Mantecato di Rombo 155:-
Krämig PIGGVAR, sardeller, caviar och bröd
Cappuccino di Mare 145:-
SEPPIA, potatiskräm, piccadilly tomater och bottarga
Fiori di Zucca 120:-
Friterade ZUCCHINIBLOMMOR, ricotta, scamorza, sardeller och tomat
Tris di parmigiano fritto 135:-
Friterad PARMIGIANO REGGIANO på kockens tre vis
Tagliere  175:- / 310:-
Italiensk CHARK och OST. Serveras med nocellara oliver och tillbehör. För två personer.
Pasta & Risotto

MELLANRÄTTER

 

Spaghettone alle Vongole 225:-
SPAGHETTONE, färska venusmusslor, piccadilly tomater, vitlök och chili
Tortellini al Baffo 210:-
Färska TORTELLINI (prosciutto & ost) direkt från Bologna, rökt coppa, zucchini, grädde och basilika
Tagliatelle alla Norcina 265:-
TAGLIATELLE, flamberad oxfilé, tryffelkräm, parmigiano reggiano och färsk tryffel
Risotto nero di Seppia 225:-
RISOTTO, bläckfiskbläck, scampi, pumpa och bottarga
Pappardelle alla Carbonara 220:-
PAPPARDELLE, guanciale, pecorino, ägg och svartpeppar
Linguine con le Cozze 195:-
LINGUINE, blåmusslor, pecorino, vitlök, zucchiniblomma och persilja
Tagliolini al Tartufo 265:-
Färska TAGLIOLINI direkt från Bologna, smör, parmigiano reggiano och färsk tryffel
Ripiena 185:-
Vegetarisk FYLLD pasta, burrata, citronzest, smör, parmigiano reggiano och basilika
Varmrätter

MELLANRÄTTER

 

Agnello a scottadito 275:-
LAMMRACKS, krispig polenta med svartkål, paprika, timjan och mynta
Filetto di Manzo 275:-
OXFILÉ, jordärtskockspuré, potatis, friterad sparris och vinreduktion på Amarone
Polpo alla griglia 255:-
Sotad BLÄCKFISK, ärtor, vitlök, tomat och mynta
Filetto di Rombo 295:-
PIGGVARSFILÉ, rotselleri, citron och caviar
Frittura di Mare 255:-
Kockens val av friterat från havet, citronklyfta och örtdip
Fiorentina 650:-
T-BENSTEK, grillade grönsaker och duchessepotatis. För två personer.
Efterrätter

DOLCI

 

Tortino caldo 105:-
Varm chokladfondant fylld med vit choklad. Serveras med vaniljglass
Love cream – Affogato 95:-
Hasselnötsglass, nougatlikör och hasselnötskross
Tiramisù 95:-
Mascarponekräm, savoiardikex doppade i kaffe, amaretto och kako
Gelato Fritto 65:-
Friterad glass med blåbärscoulis
Semifreddo della passione 95:-
Semifreddo på passionsfrukt
 Sorbetto al limone 40:-
1 kula citronsorbet