Med Fam. Mondolfi som passionerad inspiratör till vår moderna vinklubb, Circolo Del Vino, presenterar vi kreativa och personliga vinprovningar med väl valda vinhus från Italien att längta efter. Inspirerande upplevelser för både den vana vinkännaren och de som vill prova en genuin italiensk vinprovning med en modern tvist, i en avslappnad atmosfär.

Årets provningar
Vi skapar ett antal skräddarsydda provningar under 2024 på vår restaurang. Vi presenterar även ett format för företag och hembesök vid tillställningar då Riccardo kommer till er för en vinprovning som passar perfekt efter era önskemål.

Grande´s vinklubb består av vinintresserade passionerade entusiaster från hela södra Sverige. Det är helt gratis att vara med i vår klubb och som medlem får du våra nyhetsbrev fyllda med tips och inbjudningar till våra arrangemang och provningar. Som medlem erhåller ni även alltid 10% rabatt på notan när ni bokar bord genom vår hemsida.

Ni anmäler er på info@ristorantegrande.se med namn, email-adress, postadress och mobiltelefon så att vi kan meddela er på bästa sätt genom nyhetsbrev, medlemsmail och sms för bokningar och specialerbjudanden.

Circolo del Vino för dig som gillar vin, oavsett kunskapsnivå. Vill du veta mer om vin så delar vi spännande och lärorika artiklar med vinhacks, smarta tips på hur du matchar mat och vin och möjlighet att ta del av intervjuer med våra vinprofiler i Italien.                                                                                    grande-35
vinprovning2400